Ny Look

Mitt tidigare försök på en ny header (bild överst på sidan) var ju ganska misslyckat, men nu provar vi igen. Och det är inte bara headern som är ny, utan hela designen på sidan! Mörkare, men mer sofistikerat, tycker åtminstone jag.

Jag har även gjort en del andra ändringar och tillägg, t.ex. försvenskat hela bloggen! Jag skriver ju inte längre något alls på engelska, så nu har jag bytt språk på hela bloggen till svenska. Det betyder att det mesta i sidpanelen nu är på svenska, ”kommentar”-knappen efter varje inlägg är på svenska, etc. Jag har även skrivit om alla ”extresidorna” (delarna av hemsidan som inte är själva bloggen), alltså ”Om mig”-sidan och ”Kontakt”.

Dessutom har jag lagt till en plats för omröstningar i sidpanelen. Bara på skoj, men då och då kanske någon seriös fråga. Jag räknar med en ny omröstning ungefär varje vecka, men byter generellt när jag känner för det/tycker det är dags. Förta frågan kan ni besvara redan nu!

Vill ni kommentera utseendet, hissa eller dissa den nya headern, klaga på något, eller komma med ytterligare förslag är det bara att lämna en kommentar 😀

Annonser

13 reaktioner på ”Ny Look

  1. Minns du när du mobbade mig för att jag skrev min blogg delvis på svenska? ”Jag är besviken på dig”, lät det. ”På engelska ska det vara”.

    Ja-a, du din skenheliga förrädare.

  2. Absolut, håller med, det är urdåligt. Jag gör det bara för att vara envis.

    Meen, jag gnäller INTE över att du skriver på svenska, utan att du gör det du säger man inte ska göra.

    [Jag kan inte stava, därför har denna kommentar ändrats av Johan!]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s