Kungsbacka (Dinfo.se)

Coolt 😀 Upptäckte just att jag fått referrals (att folk klickat på länkar som leder till mig) från hemsidan Dinfo.se.

Ingen aning om vad det är för sida egentligen, men tydligen är den uppdelad efter län, kommuner och städer, eller något i den stilen. Syftet tycks vara att samla lokala nyheter. Och de har en ”Bloggat om”-del där det dyker upp snabblänkar till blogginlägg om den stad man vill läsa om.

På Kungsbacka-sidorna domineras denna ”bloggat om”-flik (som du förresten hittar här, i högerspalten en bit ner på sidan) av ”Källa: Jozii”. Inlägg från mina bloggar, helt enkelt. Bland annat om Kungsbacka River och Geocacher i Kungsbacka 😛 (Det sistnämnda är förresten inte ett vanligt inlägg, utan en fast sida.)

Alla dessa inlägg är ganska gamla, och har troligen hamnat på Dinfo då just de inläggen dels innehåller sökordet ”Kungsbacka”, dels har existerat tillräckligt länge för att etablera sig hos sökmotorer. Men jag tänkte köra ett experiment: kan jag lyckas få in detta inlägg på Dinfo.se?

Inlägget innehåller ju redan ”Kungsbacka” i texten och titeln fick bli ”Kungsbacka” den också. Kommer Dinfos automatiska sökmotor uppfatta detta och lista det här inlägget på sina sidor? Ska bli intressant att se 😛

Annonser

En reaktion på ”Kungsbacka (Dinfo.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s