Kilometerlånga köer och spel i massor

Kön till toan är flera kilometer lång, trots att vi har två här i huset. Jag ställde mig längst bak, och satt då i grannens trädgård. Vill man vara i sängs vid midnatt måste man börja planera senast tio!

I dag (och varje dag de senaste dagarna) har vi spelat en massa spel. Sällskapsspel, dataspel och tevespel. Det har sjungits, skjutits, paddlats, flugits och byggts. Robban blev nostalgisk och spelade det gamla andra väldskrigsspelet Medal of Honor. Linus körde igenom hela Need For Speed. Flera av oss har samarbetet, skrikigt, hojtat och tjoat i strategispelet Age of Myhtology. Vi har förklarat ord med andra ord i spelet Med Andra Ord, och kortlekarna har varit framme flera gånger. Vi har till och med testat våra flaggkunskaper runt vardagsrumsbordet i ”flaggspelet”.

Det enda vi inte gjort är att spela ”paketspelet”, som vissa tydligen sett fram emot. Det fick inte plats i resväskan.

Veckans spelhändelse var dock en paddlingsturnering till Wii. Med armar och händer måste man göra en rörelse som liknar den när man paddlar. Sätt sedan fastrarna Helena och Margareta, eller varför inte Vieux och pappa, mot varandra, och se vem som i allt det hysteriska skrikandet och flaxandet med armarna först tar sig i mål. Vi var till och med seriösa nog att göra upp ett spelschema:

Till semifinal kom Caroline och Linus respektive Helena och jag själv. I finalen slog sedan Linus mig med ytterst liten marginal. Spännande värre!

Men titta! Kön rör på sig! Godnatt 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s