Påsklovsäventyret!

Hemma igen från en bilresa med Caroline, från Göteborg till Stockholm. Tre dagar, sex resemål. Skins, flytt, afrikanska barn och nostalgi:

Dag 1 – Åkte vid elva, middag hos farmor. En kort nostalgitripp genom delar av Rimforsa som inte besökts på ett tag. På kvällen fika och film i Slätmon hos Bengt, Britt-Marie och Bea, och ett samtal med morfar.

Dag 2 – Upp till Hökarängen, en halvafrikansk familj och en liten kusin i lustiga flätor. Ingen Stockholmstur då Sandji var sjuk, men Buzz, film och både lasagne och pannkakor, vilket var minst lika bra. Sent på kvällen ner till Södertälje för ett avsnitt Skins och en plats att sova.

Dag 3 – Mera Skins och iväg först efter ett, trots en lång bilresa hem. Ett spontanstop i Mantorp på vägen – gamla barndomsminnen och platser fick ett återbesök. Sedan en lika spontan avstickare till Trollhättan, där Jessica var på väg att flytta ifrån den lägenhet hon haft under praktiken. Vi hjälpte till med städning och packning, sedan middag på restaurang. Alla tre kom till Kungsbacka runt halv elva.

I morgon, lördag – Fotomässa med familjen, Jessica och Jessicas kompis Ebba.

Söndag – Hem til MOLKOM!

Bilder? På facebook!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s