Fotomässan

Hemma från fotomässan – mindre än bokmässan, men riktigt kul!

Här har vi hittat allt från kameror och objektiv (tråkigt) till tidningar och tavlor (lite roligare). Men höjdaren har varit allt fotande – inspirerad! Kameran var i högsta hugg hela tiden.

Förutom allt runt om på mässan blev det en del modellbilder, då det på ett ställe satte sig en modell på en motorcykel, och på ett annat förelästes om just att fota modeller. På det sistnämnda stället visade de hur det gick till live, med modeller på plats, och självklart stod hela publiken med kameran i hand.

Epson bjöd på möjligheten att skriva ut bilder i större format direkt på plats. Något vi missat, så någon bild hade vi inte tagit med oss. Däremot fick vi ett par bilder tagna på mässan utskrivna. Inte perfekta då de var oredigerade, men ändå helt okej.

Fotosidan Magasin – världens bästa fototidning – var på plats. Dock var montern ganska tråkig.

Och hos Japan Photo fanns exempel på produkter som nyckelringar, kuddar, tröjor, muggar, etc. med egna motiv.

Det fanns många bilder att kolla på. De flesta riktigt snygga! Och att titta på sådana var nog mässans mest inspirerande aspekt. Bland annat fanns 300 bilder från Göteborg. Många vinklar och objekt man kände igen. Till och med stenbron i Rolfsån i Kungsbacka, där vi brukar ta upp kajaken, fanns på ett ställe. (Dock är våra bilder av just det motivet bättre än den som hängde på mässan).

Och vad hände precis utanför mässan? Idolaudition! Vi funderade på att gå dit istället för mässan, men kön var för lång 😛

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s