Sommartraditioner

Den årliga Sverigeresan har alltid känts stor. I år gjorde den dock inte det förens vi faktiskt kom hit. Kanske beror det på avståndet? Långa heldagar i bilen från Danmark, eller de nattliga turerna med finlandsfärjan. Nu räcker det med fyra timmar motorväg. Vi har ju till och med redan varit här en gång tidigare i sommar!

Men sen när vi nu kommit hit känns det lika stort trots allt. Kanske för att det har hänt lite ”nytt” i år? Vi bor i en samlingssal istället för hemma hos morfar. Helena och Madeleine har varit här med alla sina chokoknattar. Jag har arrangerat ett lyckat cachingevent på Hackelboö, med närmare 30 glada människor.

I morgon är det morfars födelsedag – då brukar alla de där släktingarna man inte visste att man hade dyka upp – och på fredag är det min tur. Dessutom kommer det ju molkombor på fredag och lördag, vilket – även om de bara blir 2-4 stycken istället för de runt åtta det från början var tänkt – också det är något udda för i år.

För att inte nämna alla släktingar man får träffa – det behöver absolut inte vara annorlunda för att det ska bli stort och kul.

Så det här kanske blir en av de bästa somrarna i Östergötland på länge. Hur som helst struntar jag fullständigt i vädret som alla tjatar om. Bara vi har skitkul ändå, och det brukar vi ju ha under den sommartradition som ”Sverigeresan” är 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s