Jullovet slut

Jaha, nu börjar lovet snart ta slut. Jag hade kunnat ha en vecka till, men samtidigt längtar jag verkligen tillbaka. Vi kommer att börja hårt direkt med vårresan och genomgång av de uppgifter vi haft under lovet.

I år blev det ett Johansson-lov. Inte en enda tur upp till Södertälje eller Stockholm. Jul i Slätmon och nyår med Slätmonborna i Kungsbacka. Trevligt värre, tack för det 😀

Sedan har lovet kantats av geocaching. Främst på datorn – jobbar för fullt på en ny geocachingbok som kommer ut i vår – men också inne i Göteborg. Och på lördag blir det pulkaevent i Delsjöområdet, tillsammans med pappa, en klasskamrat och pensionären Christer. Och såklart en hel drös av geocachare från trakten, både kända och okända.

Årets bild har utsetts – nu pratar vi inte mer om det 😛 Nejdå, grattis pappa 😀 Vi hade dessutom stora planer på att förstora upp bilder och hänga upp på väggen, alltså fler än bara vinnarbilden, men det har inte blivit så mycket av dem. Jag har inte ens gjort den årliga samlingsboken med mina egna bästa bilder ännu. Får återkomma till 2010 framöver.

Årets julklapp fick jag förresten av klasskamraten och Cias flickvän Tina. Hon har tagit en av mina absoluta favoritsånger och spelat in när hon själv sjunger till den. Blev riktigt rörd, tack Tina!

För övrigt har pappa och Caroline tagit sötsaksförbud hela januari, så här får man minsann varken fika, äta efterrätt eller ens tänka på godsaker. Mamma förlorar som vanligt i Wii golf och Caroline vinner som vanligt i tågspelet – två spel som vi kört mycket av de senaste dagarna. Mikki tassar antingen mest omkring ute i snön eller sitter ihopkrupen intill elementet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s