Värmland & Molkom

Kom hem från Molkom för några timmar sedan. Åkte dit i fredags efter praktiken för att träffa en massa gamla kompisar – och nya! Allt är som vanligt däruppe i Värmland, fast ändå inte. Bubblan har förändrats. Nya människor, nya rum och – hör och häpna – vattentornet har målats om!

Här i Kungsbacka finns nästan ingen snö. Det gör det i Molkom. Vi var ute på en iskall foto- och nostalgipromenad. Och så hade vi filmmaraton. Det blev gaytema på hela dagen (Fucking Åmål, I love you Philip Morris och Melodifestivalen, plus några filmer vars gay-paralleller vi försökte hitta på själva). Fest på fredagskvällen.

Men allvarligt, det bästa med hela turen var nog faktiskt bilresan hem. Vacker snö, solsken och hög musik. Underbart 😀

Nästa helg blir det troligen Kalmar. Ska bara beställa tågbiljetterna.

Och en sak till: Ulrik Munther från Kungsbacka kommer att bli STOR! Du läste det här först såvida du inte redan har läst det någon annan stans. Han vann lilla melodifestivalen för ett eller två år sedan, jämförs med Justin Bieber eftersom han lägger upp covers på YouTube och hyllades av USA-bloggaren Perez Hilton för några dagar sedan. Anledningen till att jag fastnat för honom är att det faktiskt var han som inspirerade mig att köpa det knallgula Iphoneskal jag har. Han hade ett liknande när jag stötte på honom på tåget för något år sedan. Han må vara ung och liten, men han har en skitcool stil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s