De bästa facerapes

Det är inte ovanligt att folk – inklusive jag själv – glömmer Facebook öppet på kontoret. Och då är det alltid någon som är snabbt framme för att göra en facerape.

Klassiker som ”is gay” eller varianter därav är ju ganska tråkiga, men under sommaren har det dykt upp några riktigt roliga. Här är mina favoriter:

  • Ändrad födelsedag – Den här är bra för att offret oftast inte hinner märka något innan det är för sent. Och folk är okunniga och litar blint på Facebook, så plötsligt haglar det in gratulationer – ett halvår för tidigt! 😀
  • ”Rihanna dead? Nooo!!!” – Ryktesspridning när den är som bäst, nästan på gränsen till elakt. Mot Rihanna det vill säga, inte offret. I det här fallet blev resultatet att offret fick en massa chattfrågor snarare än kommentarer på inlägget. Är Rihanna död? frågade folk förfärat.
  • Ben Lee vänförfrågningar – Filip, inloggat på Niclas profil, sökte på Ben Lee och skickade massvis av vänförfrågningar till slumpmässiga personer med det namnet. Niclas anade ingenting förrän det plötsligt dök upp en massa ”Ben Lee har accepterat din vänförfrågan”.
  • Gilla – Klicka ”gilla” på en massa olika konstiga sidor, filmer, produkter, kommentarer, osv. Ju fler desto bättre!
Annonser

2 reaktioner på ”De bästa facerapes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s