Kick Down & Sommer i Sunny Beach

I går hölls TUI Nordics Sunny beach S11 Kick Down. Kortfattat betyder det att vi festade för att säsongen lider mot sitt slut.

Vi samlades på Sea Star – en bar och restaurang vid stranden, där vi brukar hålla våra specialevenemang – för gemensam middag och teamlekar. På plats var även gänget från Blue Village Bella Vista (som vi ser så sällan) och 2Entertain, underhållningsgänget som jobbar på BV och som vi aldrig förr sett. Tydligen har de jobbat vid alla våra andra teamträffar.

Det blev lite nostalgi i och med Emmi och Adam, som tidigare jobbade hos oss i Sunny beach och sedan flyttades ut till BV. Lekarna bestod av olika småroliga saker som att springa ner till stranden och hämta vatten utan annat än kläder och kroppen som hjälpmedel, plocka äpplen med munnen, osv. Enkla saker som i rätt sällskap som detta blir skitroliga!

Efter lekarna och middagen drog vi vidare till utestället Valhalla och avslutade med dans på Den Glade Viking. Där kom även beviset på att kick-downen var vältajmad: var är allt folk? Vi har redan haft vårt sista norska flyg och inte många arrivals alls från Sverige, Danmark och Finland. Hela Sunny beach börjar tunna ut lite, och den totala bristen på folk på dansgolvet fungerar som ett jättebra exempel på det.

Apropå Viking har jag i skrivandets stund precis kommit hem från ännu en tur till Sea Star. Denna gång för att titta på premiären av ”Sommer i Sunny Beach” som går på TV3 Danmark. Under sommaren har ett kamerateam följt i första hand bartenderna på Viking och deras påhitt, arbete och liv. Tänk Kungarna av Tylösand. Det är inget program jag skulle ha tittat på i vanliga fall, men det är ju extra roligt att skratta åt pinsamheterna de gör och säger i rutan när dem man skrattar tillsammans med är de som ÄR i rutan.

I morgon blir det Sea Star igen: Norge-Danmark i fotboll, och Andreas och Niclas ska agera värdar. Tydligen ska Apollo vara med på ett hörn också.

Och apropå Apollo har jag varit på dejt med Apollo-Terese, som hon numera kallas. Middag på Amora. En gång, inget allvarligt, men troligen blir dejt nummer två just fotbollsmatchen i morgon. Vi träffades för första gången på en gemensam Apollo-TUI Nordic-middag och igen ett par månader senare på polisstationen av alla ställen, med varsin respektive gäst.

Eftersom det är så många som lämnar teamet – en varje vecka – har många tänk ”måste sola så jag är brun när jag kommer hem”. Det har smittat av sig, och till och med jag har varit flera turer på stranden. Senast i dag med Malene, och i går var Melene och jag på hotell Diamond vid deras pool. Och jag som borde jobba på geocachingböckerna!

För ett par veckor sedan var vi även på Playa, ett annat uteställe vid stranden. Där har de stora kuddar i sanden och hängmattor. Vår slogan ”Dagarna du minns” – eller ”Dage du aldrig glemmer”, som är den danska versionen och som har blivit mer populärt att säga bland oss – fick en extra betydelse just den dagen. En riktigt lyckad dag där alla var lite småfulla mest hela tiden. Vi pratade, skrattade och solade en hel dag på de där gigantiska kuddarna.

Det börjar bli lite kyligare, men det gör inget. Och nu med bara ett par veckor kvar börjar jag längta efter semestern i Sverige. Trots alla strandbesök och utekvällar har jag aldrig jobbat så här intensivt ens under skoltiden. Semester behövs.

Och sen kör vi igen – ser verkligen fram emot Lanzarote nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s