Julklappar

Oj, det är snart december! Jag tänker köpa julbelysning och hänga upp på min balkong. Till och med i Thailand har butikerna redan julpyntat sedan länge tillbaka.

Vi – jag och Iben, som jag har sökt semester tillsammans med – har haft semestermöte. Vi har gått igenom vad vi vill uppleva, vilka länder vi vill besöka och hur mycket pengar vi kan lägga ner på det. Allt från nationella mål som Bangkok, till närliggande länder som Vietnam, till mer västerländskliknande som Singapore, har diskuterats. Universal Studios i Singapore är en av de få saker vi är överens om.

Men det kostar. Både resorna och att köpa julbelysning. Därför är min julklappsönskan i år – vilken överraskning! – pengar. Pengar är bra. De går alltid att använda, man kan inte få nog av dem och man behöver inte vara rädd att man ska bli besviken för att man inte tyckte om presenten 🙂

Vårt julfirande i år har dock flyttats, då det är svårt att ge många ledigt på julafton. Istället firar vi jul den 21 december, antagligen med middag och någon paketlek. På nyårsafton är planen en reggaebar som har fantastisk utsikt över södra delen av ön. Det sägs att det är där man ska vara för att bäst kunna njuta av fyrverkerierna.

Vad ska ni andra göra under jul och nyår?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s