Utvalda projekt

Jag har flera aktiva bloggar, hemsidor, böcker och liknande projekt. Här hittar du de jag är mest stolt över! Äldre, inte längre aktiva projekt, bloggar som lagts ner och böcker som inte längre säljs eller har skapats för personligt bruk hittar du under Arkivet.

Annonser

Blogg: Read an Interview

Read an Interview är min engelskspråkiga intervjublogg. Ämnen som rymden, homosexualitet, dövhet, fotografering, dödliga sjukdomar och mycket mera!

Blogg: Travel Photos

En fotoblogg med bilder från mina resor runt om i världen. Från 2004 och framåt, även om jag för i tiden självklart inte tog lika många bilder som i dag.

Hemsida: Awesome Geocaching

Jag höll min svenska blogg Geobloggen i liv i många år. Men jag ville expandera utanför Sveriges gränser och jag ville skapa en hemsida snarare än en blogg. Resultatet: Awesome Geocaching.

Bok: Geocaching Pocket

Jag har skapat en svensk bok som innehåller allt om geocaching, från nybörjarguider till avancerade artiklar för bitna cachare. Även intervjuer och reportage, tips på kreativa gömmor, samt berättelser från olika cachingäventyr.

Hemsida: Skrivguiden

Skrivguiden är min hemsida om kreativt och journalistiskt skrivande. Den har växt och blivit populär bland svenska skribenter och hobbyförfattare.